De afgelopen twee maanden maakte ik heel wat stempels. Omdat ik in de vakantie ook veel andere leuke dingen heb gedaan (waarover later meer) post ik mijn favoriete stempels van de maanden juli en augustus bij elkaar.

Ik maakte stempels met een zomers thema. En daarnaast ook nog heel wat andere leuke stempels.

Stempel portret

Verder maakte ik een portret stempel van mezelf. Op onze website voor het boek WRKPLZR stond al een portret stempel van Rob, die staat ook op de achterkant van het boek. Daar moest natuurlijk  een stempel van mij bij omdat ik alle stempel illustraties verzorgd heb. Best wel bijzonder om te doen zo’n zelfportret. In eerste instantie vond ik mezelf totaal niet lijken!

Ik doe ook stempelportretten in opdracht. Je kunt er één bestellen via mijn Etsy winkeltje of door hier een berichtje voor me achter te laten. Ik kan je dan meer vertellen over de mogelijkheden en de prijzen.
Je krijgt dan niet alleen een stempel van jezelf of een geliefde maar ik maak er ook een vectorbestand van zodat je het portret digitaal kan gebruiken voor bijvoorbeeld een uitvergroting op canvas of kaarten voor een uitnodiging (best een tof idee voor een bruiloft eigenlijk!!)

Ook maakte ik nog sets met 4 zomer kaarten van een aantal van de zomer stempels en een paar lekkere grote blokprints waarmee ik textiel heb bestempeld. En twee stempels die ik al een hele tijd in mijn hoofd had maar waar het er maar niet van kwam om ze te maken. Het lichtpeertje en de zwaluw.

Workshop stempels maken

Nu is het alweer bijna september en ik zit weer vol ideeën voor nieuwe stempels!  Eind september geef ik een basis workshop stempels maken dus als het je leuk lijkt om ook je eigen stempels te maken geef je dan snel op, ik heb nog maar een paar plekken vrij!

Pin It on Pinterest