Illustratie en Branding met een glimlach

voor jong en oud

Je bent een zelfstandig ondernemer, uitgever of artdirector voor magazines en wilt illustraties laten maken? Dan zit je bij mij goed. Kijk verder op de pagina illustratie of branding wat ik voor jou kan doen.

 

Maruga maakt illustraties die kinderen en mensen jong van geest aanspreken.
De vrolijke en speelse illustraties met aandacht voor diversiteit, geven een gevoel van optimisme en stralen vriendelijkheid uit. Wil jij dit gevoel neerzetten?

 

foto maruga aan bureau

Samenwerkingen: Uitgeverij Clavis, The Goodnight Club, Let’s grow Green; duurzaam opvoeden, Eigenwijze kindercoaching, Zoetgoed, Spelenderwijs Utrecht, Spring scholen in de praktijk, Zenithats

 

Illustratie scene getekend

illustratie

Ben je op zoek naar een creatieve illustrator die meedenkt hoe je jouw project of bedrijf met pakkende illustraties nog beter kunt neerzetten? Ik denk graag met je mee. Klik op de afbeelding en lees meer.

Illustratie van scene met elementen voor huisstijl ontwerp

Branding

Ben jij een (zelfstandig) ondernemer op zoek naar een nieuwe uitstraling die past bij jouw bedrijf? Ik help je graag met branding en illustraties. Nieuwsgierig naar wat dat inhoudt en wat  ik voor jou kan doen?
Klik op de afbeelding en lees meer.

 

Maruga heeft voor mijn startende bedrijf een prachtig logo ontworpen. Hoewel ik zelf al wat ideeën had, kwam Maruga met meerdere verassende nieuwe en aanvullende opties. Doordat ze goed kan luisteren, wist ze een logo te maken die perfect uitstraalt wie ik als bedrijf wil zijn. Haar vakkennis, creativiteit en passie zijn groot en de samenwerking heel prettig. Ik heb enorm genoten van ons fijne contact. Een dikke aanrader!

Hananja

Let's grow green

Pin It on Pinterest