Je wilt graag:

Illustraties laten maken om:

 • een verhaal visueel over te brengen?
 • jouw boodschap kracht bij te zetten?
 • jouw ideeën voor een project visueel te maken?
 • je website een speelse uitstraling te geven?

Ik help je hier graag mee.

Met mijn illustraties verhelder ik jouw boodschap.
I
k vertaal deze op een speelse en vrolijke manier zodat jij jouw doelgroep of klanten nog beter bereikt.

illustratie met communicatie iconen

Mijn missie?  ILlustraties maken waarin iedereen zich kan herkennen.

illustratie van een meisje dat kijkt naar verschillende taarten
tekening van potloog

Voor wie?

Ik maak illustraties voor uitgevers, magazines, bedrijven en (zelfstandig) ondernemers.

Een illustratie laten maken, Waarvoor?

Mijn illustraties kunnen o.a. worden gebruikt voor :

 • kinderboeken
 • boekomslagen
 • drukwerk zoals ansichtkaarten
 • websites
 • social media
 • editorials
 • branding

Maruga is geweldig om mee samen te werken. Als persoon, maar haar werk is natuurlijk nét zo geweldig: kleurrijk en een mooie, eigen stijl die heel aansprekend is.

Tineke Rijnen

The Good Night Club

Ben je op zoek naar een eigenzinnig geboortekaartje? Samen met mijn zus ontwerp ik onder de naam KICHINICHI, geboortekaartjes op basis van handgesneden stempels. Nieuwsgierig? Kijk dan op onze pagina KICHINICHI voor de hele collectie.

 

Wat zijn de kosten?

Je wilt weten of ik beschikbaar ben voor jouw project en wat de kosten zijn? Ik word vertegenwoordigd door Lilla Rogers studio uit de Verenigde Staten. Voor alle informatie en details over samenwerken neem je contact op met één van mijn agenten Susan of Kim. Klik op de knop op hen een mail te sturen. De communicatie is in het engels. 

Scène met illustratie materiaal

Pin It on Pinterest