Stempel de stempel. De afgelopen twee maanden maakte ik heel wat stempels. Omdat ik in de vakantie ook veel andere leuke dingen heb gedaan (waarover later meer) post ik mijn favoriete stempels van de maanden juli en augustus bij elkaar.

Ik maakte stempels met een zomers thema. En daarnaast ook nog heel wat andere leuke stempels.

Stempels kan ik altijd wel maken. Naast dat ik het een heel ontspannende bezigheid vind om een stempel te maken kan je er ook nog eens super leuke dingen mee doen. Ik gebruik stempels vaak voor het personaliseren van kaarten, inpakpapier of ik druk een stempel af op een stuk mooi papier als cadeau.

Stempel portret

Verder maakte ik een portret stempel van mezelf. Op onze website voor het boek WRKPLZR stond al een portret stempel van Rob, die staat ook op de achterkant van het boek. Daar moest natuurlijk  een stempel van mij bij omdat ik alle illustraties verzorgd heb. Best wel bijzonder om te doen zo’n zelfportret. In eerste instantie vond ik mezelf totaal niet lijken!

Ook maakte ik nog sets met 4 zomer kaarten van een aantal van de zomer stempels en een paar lekkere grote blokprints waarmee ik textiel heb bestempeld. En twee stempels die ik al een hele tijd in mijn hoofd had maar waar het er maar niet van kwam om ze te maken. Het lichtpeertje en de zwaluw.

Workshop stempels maken

Nu is het alweer bijna september en ik zit weer vol ideeën voor nieuwe stempels!  Eind september geef ik een basis workshop stempels maken dus als het je leuk lijkt om ook je eigen stempels te maken geef je dan snel op, ik heb nog maar een paar plekken vrij!

portretstempel met gezicht van Maruga
stempel van een papieren bootje
stempel van een strandstoel met een guts erboven
stempel van bikini erboven ligt een guts
stempel van een zwaluw guts ligt er onder
stempel van een gloeilamp erboven ligt een guts

Pin It on Pinterest