Het is bijna eind van de maand. In deze post laat ik jullie mijn favoriete stempels van de maand juni zien en vertel ik iets meer over de projecten waar ik aan heb gewerkt.

Juni was een drukke maand. Ik zette de puntjes op de i wat betreft de vormgeving en maakte de laatste stempels voor het boek WRKPLZR. Tekende de laatste illustraties voor het prentenboekje Knipoog (waarover meer in een andere post). En ik maakte maar liefst drie naamstempels waarvoor twee als cadeautje voor een juf.

Een van mijn favoriete stempels van deze maand is de stempel van de boom. Ik experimenteerde met licht en donker door niet de eerste maar tweede of derde afdruk van de stempel te gebruiken voor het blad.

Verder vond ik de persoonlijke stempels erg leuk om te maken. Een er van voor de verjaardag van mijn nichtje en twee voor een juf. Ik vind het altijd weer een boost geven als mensen helemaal blij worden van een persoonlijk cadeau! Als je ook graag zo’n persoonlijke naamstempel wilt laten maken, je vindt op Etsy meer informatie. Je mag natuurlijk ook altijd hier je vragen stellen en dan probeer ik die zo snel mogelijk te beantwoorden.

Ook had ik iets te vieren deze maand. Op mijn instagram account stamp_a_day bereikte ik de 500 volgers WHOOHOO! Ik vind het zo leuk om anderen te inspireren met de stempels die ik maak! Met de stempels hiernaast maakte ik een post in mijn instagram stories om al mijn volgers te bedanken. Daarna heb ik er ook nog een mooie print mee gemaakt voor een van mijn vele notitieboekjes.

De stempel met de lamp is mijn favoriet uit het boek WRKPLZR waarvan ik dus de laatste stempel sneed deze maand. Op 5 september komt het boek uit en voor 8 juli moet het bij de drukker liggen. Dat was dus nog even aanpoten. Inmiddels is er ook een website www.wrkplzr.nl nu nog ‘under construction’ maar straks vind je daar van alles over het boek. Tot slot heb ik de illustraties afgerond die ik maakte voor het boekje Knipoog. Een superlief boekje voor onder andere kleuters geschreven door een vriendin van mij. Als ik meer nieuws heb over Knipoog schrijf ik er zeker weer een berichtje over.

Juni was dus een productieve maand. Dit waren mijn favoriete stempels van de maand juni. Het is alweer bijna juli en dan ga ik heerlijk vakantie vieren en vooral ook veel stempels maken!

personalized-stamp-for-teacher-or-loved-one
verzameling van mijn favoriete stempels van de maand juni
stempel van een boom uit twee delen
stempelafdruk bureaulamp
stempels van bladeren met guts erboven

Pin It on Pinterest