Kichinichi geboortekaarten is geboren! Ik vertelde er al kort iets over in mijn blog van begin oktober.
En als je mijn nieuwsbrief ontvangt wist je het al veel eerder, samen met mijn zus Georgie ben ik hard bezig met het werken aan ons eigen bedrijf: KICHINICHI

zusjes Georgie en Maruga oprichters Kichinichi geboortekaarten

Een droom die uitkomt

Al heel lang hebben mijn zus en ik de wens om iets samen te gaan beginnen, liefst iets creatiefs. Aan het begin van dit jaar kwamen we tot de conclusie dat als we iets samen wilden gaan doen, dit het perfecte moment was, dus hebben we samen gezeten en bedacht wat ons nou allebei ontzettend leuk leek.

Ons eerste idee was kaarten ontwerpen voor big life events zoals bruiloft, rouw en geboorte. Vervolgens besloten we na meerdere brainstormsessies om in eerste instantie de focus te leggen op geboortekaarten. Het thema geboorte past het best bij onze stijl. Al onze kaarten maken we als basis handgesneden stempels

We houden allebei erg van stempels maken en kaarten ontwerpen. Stempels hebben een authentieke uitstraling. Je ziet dat ze met zorg en aandacht gemaakt zijn!
Dit zie je ook terug in onze ontwerpen. Het kaartje hiernaast geeft een goed beeld van onze stijl. 

Wat we gaan doen? Geboortekaarten maken!

Naast de geboortekaarten die we zelf ontwerpen is het straks ook mogelijk om op de website zelf je kaartje samen te stellen met elementen uit de beeldbank die we hebben opgebouwd. In deze beeldbank komen allemaal afdrukken van stempels in verschillende kleuren. Ook kan je via de editor op de website zelf teksten toevoegen en zo je eigen kaart ontwerpen of een ontwerp van ons helemaal aanpassen naar je eigen wens. Tot slot kan je ook een kaartje helemaal op maat laten ontwerpen. Wij maken dan het kaartje en dus de stempels op aanvraag. Het eerste kaartje op maat is al in de maak!  

Geboortekaarten bestellen? 

Ons streven is om in februari/ maart de website online te hebben. Er moet nog een hele hoop gebeuren voor die tijd. Maar wil je nu alvast een ontwerp bij ons bestellen dan kan dat zeker.  Neem hier contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.

logo Kichinichi geboortekaarten

Wat betekent Kichinichi

Kichinichi betekent zoiets als gelukkige dag. Het is een Japans woord of eigenlijk zijn het twee woorden: Kichi = geluk Nichi = dag. Spreekt uit als Kiechieniechie
We kozen deze naam omdat de geboorte van een kind een hele bijzondere en gelukkige dag in je leven is. Bovendien vonden we het woord leuk klinken en het past perfect bij ons!

voorbeeld geboortekaartje olifantje met waterspuit uit slurf met naam kindje
Achterkant geboortekaart met naam kindje in waterspuit en plantje

Pin It on Pinterest