Wie is Maruga.nl?

Maruga is illustrator en vormgever.
De afgelopen jaren heeft zij veel verschillende cursussen gevolgd op het gebied van illustratie en vormgeving. Zij heeft haar hart verloren aan hoogdruk kunsten zoals handgesneden stempels en linosnedes. Zij heeft de illustratie en vormgeving verzorgd van het boek WRKPLZR en de illustraties voor het prentenboek ‘Knipoog’.

Ze houdt van simpele lijnen en dat zie je terug in haar ontwerpen.
Op deze website kan je zien wat Maruga maakt. Kijk gerust rond, wie weet zit er iets tussen dat je leuk vindt!
Ook maakt Maruga graag iets op maat voor je. Je kan dan denken aan een persoonlijke stempel, hand gedrukte poster, digitaal portret of een kaartje voor een speciale gelegenheid zoals huwelijk, geboorte of jubileum.

Als je vragen hebt of interesse laat dan hier je gegevens achter en Maruga neemt graag contact met je op.

Hoe Maruga begon met maken.
Een paar jaar geleden kwam ze in een magazine een artikel tegen. Het ging over tekenen en wat je vroeger leuk vond om te tekenen. Bij Maruga waren dat poppetjes. Eindeloos tekende ze verschillende poppetjes er staan schoolagenda’s vol mee. Maar toen kwam het moment dat er ergens tegen haar werd gezegd dat ze niet kon tekenen. Toen stopte ze er mee omdat ze geloofde dat dat zo was.
Bij dat artikel zat ook een boekje, hoe teken je een poppetje. Door weer gewoon te gaan tekenen zonder oordeel van anderen herontdekte Maruga haar creatieve kant. En van het een kwam het ander, haken, borduren, stempels maken noem maar op en oh ja tekenen dus!

Maruga gelooft dat iedereen kan maken. Het gaat er om dat je blij wordt van creëren en het is nog fijner als dat bij anderen een positief gevoel oproept!

Pin It on Pinterest