Het stempel-maak-virus, vorig jaar werd ik er door getroffen na een korte workshop van een vriendin. Ik maakte honderd dagen lang iedere dag een stempel. Tot ik er pijn van in mijn hand kreeg en de guts even moest laten liggen. Vanaf het moment dat ik mijn eerste stempel maakte was ik om. Stempels, blokprints, linosnedes eigenlijk alle druktechnieken vind ik fascinerend. Wil je zien welke stempels ik allemaal al gemaakt heb? Kijk dan op mijn Instagram account @stampaday of @maruga.nl daar vind je heel veel inspiratie

Januari 2018 begon ik samen met mijn man aan een boek; WRKPLZR 101 tips om meer uit je werk te halen. Het komt uit in september. De illustraties in het boek zijn gemaakt met stempels. Dus sinds begin van het jaar is het virus weer in volle hevigheid terug. Met als enige verschil dat ik nu tijdig stop als mijn hand pijn gaat doen… De stempel hiernaast vind je ook terug in het boek.

Ik geef ook stempel workshops in Utrecht of op locatie als er minimaal 6 deelnemers zijn! Dus ben je vatbaar voor het stempel maak virus en wil je graag je eigen unieke stempels leren maken Geef je dan hier op voor een van mijn workshops. Wil je graag een stap voor stap beschrijving ontvangen over hoe je zelf een stempel maakt, schrijf je dan in hier in voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis de hand-out met beschrijving. 

 Ik zal hier van af nu regelmatig berichten posten over mijn grote passies; druktechnieken, vormgeving en illustratie.

 

Leuk als je mee leest!

 

stempel van bureaulamp met guts erboven
stempel en stempelafdruk van een beer

Pin It on Pinterest