Het stempel-maak-virus, vorig jaar werd ik er door getroffen na een korte workshop van een vriendin. Ik maakte honderd dagen lang iedere dag een stempel. Tot ik er pijn van in mijn hand kreeg en de guts even moest laten liggen. Vanaf het moment dat ik mijn eerste stempel maakte was ik om. Stempels, blokprints, linosnedes eigenlijk alle druktechnieken vind ik fascinerend.

Januari 2018 begon ik samen met mijn man aan een boek; WRKPLZR 101 tips om meer uit je werk te halen. Het komt uit in september. De illustraties in het boek zijn gemaakt met stempels. Dus sinds begin van het jaar is het virus weer in volle hevigheid terug. Met als enige verschil dat ik nu tijdig stop als mijn hand pijn gaat doen… De stempel hiernaast vind je ook terug in het boek.

Ik zal hier van af nu regelmatig berichten posten over mijn grote passies; druktechnieken, vormgeving en illustratie.

Leuk als je mee leest!

Pin It on Pinterest