Hij is er! De WRKPLZR Weekplanner! Na het boek WRKPLZR waarin je tips krijgt voor meer werkplezier hebben we weer een super leuk en handig WRKPLZR product gemaakt. In deze post vertel ik je er graag meer over. 

Hoe plan jij je werk in? 

Plannen en organiseren, je bent er goed in of niet. Je hebt mensen bij wie het als vanzelf lijkt te gaan. Misschien heb jij niet eens een planner nodig en ben je super goed in planning en organisatie.  Helaas ben ik ben niet zo’n mens.
Bij mij is het meestal een warboel in mijn hoofd. Welke klussen heb ik die af moeten, hoe zit het met de planning van mijn werk deze week en voor volgende maand en what about die doelen die ik mezelf begin van het jaar had gesteld? Heb ik afspraken met klanten of misschien privé. En bovenal heb ik geen dubbele afspraken gemaakt? Lekker chaotisch dus.

Zoals je leest is het voor mij broodnodig om mijn week in te plannen. Zonder een agenda of weekplanner zou ik nergens zijn. Sterker nog, ik gebruik beide om mijn werk af te krijgen. Dat plannen en organiseren gaat bij mij dus niet als vanzelfsprekend en daarom ben ik blij met allerlei soorten planners. 

Hoe ik mijn werkweek inplan

Een tijdje geleden volgde ik een online cursus ‘ the Ladypreneur strategy course’ van Willemijn Laan eigenaresse van House of Ladypreneurs. Een hele fijne cursus. Heb je behoefte aan coaching als zzp-er  dan kan ik de cursus van harte aanbevelen. Ik heb er ontzettend veel aan gehad vooral omdat het was gericht op ondernemen als vrouw.
Één van de onderwerpen was; hoe maak je een goede planning voor je werk. Van Willemijn leerde ik onder andere mijn week in te plannen met behulp van de Google kalender. Lekker visueel met veel kleurtjes daar houd ik van! Daarnaast leerde ze me te werken in projecten, met als resultaat dat ik veel meer overzicht heb gekregen en dat was broodnodig. 

Ik ben dus heel erg blij met mijn Google kalender en het werken in projecten maar toch heb ik behoefte om mijn dagen ook op papier in te plannen. Op die manier zie ik aan het einde van de dag en week welke klussen ik af heb gekregen en welke niet. De klussen die ik af heb gekregen streep ik door (vind jij dat ook zo’n heerlijk gevoel?) En de klussen die ik nog niet af heb plan ik meteen in op een andere dag in de weekplanner.
Voordat we de WRKPLZR weekplanner maakte gebruikte ik ook al een weekplanner. Toch is de WRKPLZR weekplanner anders dan andere weekplanners…

WRKPLZR weekplanner; iedere week anders

Bij de WRKPLZR weekplanner krijg je iedere week een tip of een vraag die je werk een stukje leuker kunnen maken. Ook vind je bij iedere week een andere illustratie. Net als in het boek WRKPLZR zijn alle illustraties gemaakt met als basis  handgesneden stempels.

52 weken lang een nieuw inzicht, tip, vraag of grappige quote. Op die manier wordt je week inplannen nooit saai!
De weekplanner is verkrijgbaar via bol.com maar je kunt een berichtje sturen via mijn website of stuur me een mail.

Pin It on Pinterest