Hij is er eindelijk; de D.I.Y-kit stempels maken!
Deze kit maken was één van de dingen die ik al een hele tijd wilde doen (maar niet aan toe kwam).  In deze D.I.Y-kit zit alles wat je nodig hebt om een paar prachtige stempels te maken.

Ik maakte deze kit omdat na mijn workshops deelnemers vaak thuis verder aan de slag willen met stempels maken. Ook op Etsy merk ik dat er regelmatig vraag is naar de gutsen die ik daar los verkoop. Dus waarom niet alles bij elkaar brengen zodat je niet in verschillende winkels op zoek hoeft naar fijne materialen.

Deze D.I.Y- kit is niet alleen leuk voor als je zelf stempels maakt maar ook als creatief cadeautje! Als je zoekt naar inspiratie om stempels te maken kijk dan hier of op mijn Instagram pagina stamp_a_day.

Wat zit er allemaal in deze D.I.Y-kit:

  • professioneel stempel rubber van Factis (mijn persoonlijke favoriet)
  • een guts verpakt in een katoenen zakje met daarop een guts gestempeld
  • Memento inkt van Tsukineko (zwart)
  • een potlood
  • twee vellen transparant papier
  • een stap voor stap beschrijving hoe je een stempel snijdt
  • een vel met sjablonen om stempels van te maken. (je kunt natuurlijk ook een andere afbeelding gebruiken)
  • vier labels om op te stempelen.

Tot slot als je zelf een set wilt kopen. De D.I.Y-kit stempels maken is te koop in mijn Etsy winkel  of neem hier contact met me op.
Dus heb je nog geen cadeautje voor de feestdagen? Misschien is dit wel wat je zoekt!

Pin It on Pinterest