Op 18 november geef ik de workshop stempelen voor de feestdagen.

Wat gaan we doen in deze workshop?

In deze workshop leer ik je de basis van het maken van een stempel. Wat is er dan anders dan de basis workshop die normaal geef? In de workshop stempelen voor de feestdagen gaan we naast het maken van stempels ook aan de slag met het ontwerpen van kaarten die je vervolgens kan versturen voor de feestdagen of je ontwerpt je eigen inpakpapier. Je kunt dus ook Sinterklaas inpakpapier ontwerpen, een nieuwjaars kaart of een stempel maken als cadeau voor een ander. Of als je iets heel anders wilt maken is dat natuurlijk ook prima! We hebben langer de tijd dan in de basis workshop stempels maken dus alle tijd om ook lekker aan de slag te gaan met je zelf gemaakte stempels.

Inspiratie

Een vraag die vaak krijg is; ik kan zelf niet goed tekenen hoe maak ik dan een stempel die ik mooi vind? Het is helemaal prima om voor je stempel een al bestaande afbeelding te gebruiken, dus zoek thuis alvast afbeeldingen of maak tekeningen die je inspireren dan heb je tijdens de workshop meer tijd om je stempel te maken en je kaarten of inpakpapier te gaan ontwerpen. Ik zorg zelf voor voldoende referentiemateriaal en een aantal sets alfabet stempels zodat je ook teksten kunt stempelen. Wil je alvast inspiratie ga dan naar mijn bord op Pinterest met inspiratie voor stempels voor de feestdagen.

Wat neem je mee na afloop van de workshop stempelen voor de feestdagen?

Je gaat aan het einde van de workshop stempelen voor de feestdagen naar huis met jouw zelfgemaakte stempel(s). Afhankelijk van de grootte van je stempel kan je er één of meer maken. Verder kan je kiezen uit een set met 10 kaarten of (Kraft) inpakpapier waar je jouw ontwerp op stempelt. 

Ben je na de workshop geïnspireerd en wil je thuis verder aan de slag? Ik verkoop na de workshop gutsen, stempelinkt en stempel rubber. Zin om mee te doen? Geef je dan hier op er zijn nog maar twee plekjes beschikbaar! 

Pin It on Pinterest