Levering en retourbeleid

Levering

Bestellingen worden binnen 1 – 3 werkdagen verzonden. Je ontvangt een mail zodra je bestelling verzonden is. Ik ben afhankelijk van de post en pakketdiensten dus de daadwerkelijke levertijd is daarvan afhankelijk.

Heb je je bestelling voor een bepaalde datum nodig? Stuur dan een mailtje naar info@maruga.nl  Ik zorg er dan voor dat je bestelling op tijd bij je is! 

De meeste bestellingen worden met postzegels verstuurd, zonder track & trace. Bij een grote bestelling maak ik gebruik van een van de bekende pakketdiensten zoals DHL of PostNL. De pakketjes kunnen over het algemeen door de brievenbus.

Je bestelling wordt verzonden in een stevige envelop of bubbeltjes envelop. Mocht je bestelling onverhoopt beschadigd aankomen, neem meteen contact met me op en dan zorg ik voor een nieuw exemplaar.

 

Verzending

Bestellingen boven €35,-worden gratis verzonden

Voor Nederlandse bestellingen wordt een vast tarief verrekend van € 3,50 per bestelling. 

Ik verstuur ook naar België, dan zijn de verzendkosten € 5,00

 

Ruilen en retourneren

Ik doe mijn uiterste best om ervoor te zorgen dat je helemaal blij bent met je bestelling. Mocht er toch onverhoopt iets mis zijn of niet naar wens, stuur dan een mailtje naar info@maruga.nl

Ik zal je laten weten hoe je het terug kunt sturen. Daar heb je 14 dagen de tijd voor nadat je je bestelling ontvangen hebt (herroepingsrecht). De termijn begint zodra jij jouw bestelling hebt ontvangen. De retourkosten zijn voor jouw rekening.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het  product ongebruikt zijn en onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. 

Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden. Maar mocht er iets mis zijn, neem dan zeker contact met me op.

Producten in de uitverkoop kunnen niet worden geretourneerd.

 

Pin It on Pinterest