Op deze pagina vind je mijn werk in opdracht. Mijn werk is meestel eenvoudig en vrolijk van stijl met een beperkt kleurenpalet. Ik maak gebruik van zowel analoge als digitale technieken. Ik maak in mijn illustraties vaak gebruik van handgemaakte stempels en bewerk deze verder digitaal. Daarnaast maak ik gebruik van volledig digitale illustraties.

Op dit moment ontwerp ik veel geboortekaartjes voor KICHINICHI. De planning is dat de website van KICHINICHI in februari online gaat. Maar wij maken ook geboortekaartjes in opdracht. Wil je nu alvast een geboortekaartje bestellen? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden.

Er zijn tot nu toe twee boeken uitgekomen met mijn illustraties. Voor het boek WRKPLZR heb ik zowel de illustraties als vormgeving verzorgd. Het boek is geïllustreerd met handgesneden stempels. Na het boek WRKPLZR heb ik ook de vormgeving en illustraties voor de WRKPLZR weekplanner verzorgd. Voor het boek Knipoog heb ik analoge tekeningen gedigitaliseerd en in combinatie met foto’s geïllustreerd. 

Heb je interesse in mijn werk? Ben je op zoek naar iemand die voor jou illustraties kan maken of een project kan vormgeven? Kijk dan hier voor een indicatie van de prijzen. Je kunt contact met me opnemen via de contactpagina en een bericht voor me achter laten of stuur me een e-mail via info@maruga.nl

 

 

Pin It on Pinterest