Het is alweer bijna vakantie en einde van dit schooljaar. Zoals ieder jaar rees de vraag in de  groeps-app van school; wat geven we de juf. Na allerlei opties die ik voorbij zag komen dacht ik: ik heb het, een juffen of meester stempel  En ook andere ouders waren gelukkig enthousiast. Toch handig als je zoveel plezier beleefd aan het maken van stempels.

Dus ben ik aan de slag gegaan met een ontwerpen. Ik heb gekozen voor een bloemen stempel met daarin de naam van de juf. Die kan ze dan bijvoorbeeld zetten in plaats van een sticker bij het werk van de kinderen. Nog een stempelkussentje erbij en leuk verpakken in een zakje van katoen en dan hebben we toch een geweldig leuk persoonlijk cadeautje? En dat verdient ze zeker want ze is een hele betrokken leerkracht die mijn kind heel goed ziet.

Daarna maakte ik ook voor nog andere hele fijne leerkrachten stempels.  Soms komen ouders zelf met een ontwerp en soms maak ik het ontwerp met input van de ouders. 

Ik maak allerlei stempels op maat. Ik vind het geweldig om deel uit te kunnen maken van een bijzondere gebeurtenis in iemands leven. Zo heb ik al stempels mogen maken voor bruiloften, voor mensen die met hun eigen auto of busje een langere reis maken en daarover schrijven, naamstempels of verzoeken van mensen die een afbeelding heel erg mooi vinden. Een aantal van die voorbeelden vind je hier. Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Denk: trouwkaart, verhuiskaart, uitnodiging voor een feest of een geboortekaartje. Zoek je inspiratie? Op maat Instagram pagina stamp_a_day vind je heel veel voorbeelden van stempels

Wil je ook een stempel op maat bijvoorbeeld zo’n juffen of meester stempel? Of toch liever een persoonlijke stempel waarmee je je eigen kaarten kan maken? Laat dan een berichtje voor me achter op de contact pagina dan bespreek ik graag de mogelijkheden met je!

juffenstempel cupcake met de naam Jessica erin gegutst
meester en juffenstempel met bloem op hout met cadeauzakje waar de stempel op is afgebeeld

Pin It on Pinterest