Maruga maakt het op maat

Ben je op zoek naar iets unieks? Iets dat speciaal voor jou op maat gemaakt is, ambachtelijk en met een authentieke uitstraling!
Denk bijvoorbeeld aan een fysieke stempel van je bedrijfslogo, een afbeelding die je mooi vindt, een portret stempel of een naam stempel. Of ben je op zoek naar een digitaal fotoportret of een illustratie? Lees snel verder wat de mogelijkheden zijn.

Mijn illustraties maak ik voornamelijk op basis van handgesneden stempels. Voor deze illustraties maak ik eerst een ontwerp dat ik uit rubber snijdt met een guts. Vervolgens digitaliseer ik de stempel en maak er een vector bestand van zodat het in verschillende afmetingen gebruikt kan worden. Een uniek ontwerp met een authentieke uitstraling omdat het met de hand gemaakt is.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wil jij ook iets dat speciaal voor jou op maat is gemaakt? Neem dan gerust contact met me op per mail info@maruga.nl of via de contact pagina.
Benieuwd hoe een illustratie op basis van een stempel er uit ziet? Ik maakte voor het boek WRKPLZR alle illustraties op basis van handgesneden stempels.
Hieronder vind je een indicatie van de prijzen.

Prijzen illustraties

Digitale illustratie op basis van handgesneden stempel:

Eenvoudig ontwerp: € 35-, excl. btw
Complex ontwerp: € 50-, excl. btw 

Digitaal foto portret 1 persoon: € 50-, excl. btw
Tweede persoon op het portret: + € 25-, excl. btw

Prijzen handgesneden stempels

Stempel op basis van zelfgeleverde afbeelding:
prijzen van de stempels zijn incl. btw
Portretstempel op basis van een foto: € 47,50
tweede persoon op stempel portret: € 55-,
Stempel eenvoudig ontwerp: € 19,50
Stempel gemiddeld complex ontwerp: € 27,50
Stempel gecompliceerd ontwerp: € 35-,
Juffen of meester stempel: € 30-,

Pin It on Pinterest