Maruga maakt het op maat

Ben je op zoek naar iets unieks? Iets dat speciaal voor jou op maat gemaakt is, ambachtelijk en met een authentieke uitstraling!
Denk bijvoorbeeld aan een fysieke stempel van je bedrijfslogo, een afbeelding die je mooi vindt, een naam stempel. Of ben je op zoek naar een illustratie of logo, een geboortekaart? Lees snel verder wat de mogelijkheden zijn.

Mijn illustraties maak ik voornamelijk op basis van handgesneden stempels. Voor deze illustraties maak ik eerst een ontwerp dat ik uit rubber snijdt met een guts. Vervolgens digitaliseer ik de stempel en maak er een vector bestand van zodat het in verschillende afmetingen gebruikt kan worden. Een uniek ontwerp met een authentieke uitstraling omdat het met de hand gemaakt is.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wil jij ook iets dat speciaal voor jou op maat is gemaakt? Neem dan gerust contact met me op per mail info@maruga.nl of via de contact pagina.
Benieuwd hoe een illustratie op basis van een stempel er uit ziet? Ik maakte voor het boek WRKPLZR alle illustraties op basis van handgesneden stempels. Ook geboortekaarten maak ik met als basis handgesneden stempels.
Hieronder vind je een indicatie van de prijzen. Na overleg over het ontwerp ontvang je de definitieve prijsopgave. 

Prijzen illustraties en logo’s

Wanneer ik een illustratie voor je op maat maak bespreken we eerst jouw wensen. Op basis daarvan maak ik een offerte met de geleverde dienst en de prijs. De prijs hangt sterk af van welk ontwerp jij wenst maar ligt gemiddeld tussen de € 80 en € 500 
Na het accepteren van de offerte ga ik zo snel mogelijk voor je aan de slag.

Prijzen vormgeving

Voor de vormgevingen van projecten maak ik ook een offerte op maat afhankelijk van de tijd dat een project kost. Je kunt denken aan de vormgeving van de poster, flyer, folder of boek. 

alle prijzen zijn exclusief btw. 

Prijzen handgesneden stempels

Stempel op basis van zelfgeleverde afbeelding:
prijzen van de stempels zijn excl. btw
Logostempel: prijzen variëren tussen de € 22,50 en € 55
Stempel eenvoudig ontwerp: € 17,50
Stempel gemiddeld complex ontwerp: € 32,50
Stempel gecompliceerd ontwerp: € 55
Juffen of meester stempel: € 30

 

 

 

Pin It on Pinterest