Maruga maakt het voor jou op maat

Maruga maakt het voor jou op maat

Ben je op zoek naar een illustrator die met je meedenkt en jouw ideeën visueel maakt? 
Een illustratie voor bij jouw project of boek, een ansichtkaart, je eigen logo, een geboortekaartje? Of handgesneden stempel om jouw zakelijk drukwerk, enveloppen of kaartjes een leuke uitstraling te geven? Alles is mogelijk, ik maak graag iets op maat. Heb je een idee en wil je graag weten wat het kost? Stuur me dan vrijblijvend een bericht.

echinacea bloemen

Hoe werkt het?

Illustraties & vormgeving

Wanneer ik een creatie voor je op maat maak bespreken we eerst jouw wensen. Op basis daarvan maak ik een offerte met de geleverde dienst en de prijs. De prijs hangt sterk af van het ontwerp, de hoeveelheid illustraties en de tijd die nodig is om jouw wensen uit te voeren. Na het accepteren van de offerte ga ik zo snel mogelijk voor je aan de slag. We spreken samen af wanneer de opdracht klaar moet zijn.

Handgesneden stempels

Ik kan een illustratie voor je maken om een stempel van te maken, maar je kunt ook zelf een afbeelding aanleveren. De prijs van een stempel is afhankelijk van hoe eenvoudig of uitgebreid en gedetailleerd de afbeelding is. De prijzen voor stempels liggen tussen de €25,- en €100,-. Neem voor een exacte prijs contact met me op.

Maruga heeft voor mijn startende bedrijf een prachtig logo ontworpen. Hoewel ik zelf al wat ideeën had, kwam Maruga met meerdere verassende nieuwe en aanvullende opties. Doordat ze goed kan luisteren, wist ze een logo te maken die perfect uitstraalt wie ik als bedrijf wil zijn. Haar vakkennis, creativiteit en passie zijn groot en de samenwerking heel prettig. Ik heb enorm genoten van ons fijne contact. Een dikke aanrader!

Hananja Riddersma

Eigenaar Let's grow Green

madelieven illustratie
madelieven illustratie

Pin It on Pinterest