In november is het allereerste echte KICHINICHI geboortekaartje gedrukt! Op maat gemaakt voor Merlijn en zijn ouders. Het kaartje is gedrukt op gerecycled papier waardoor het een natuurlijke uitstraling krijgt. Op de achterkant van het kaartje staat alle informatie over de geboorte in de vorm van een kleine infographic met kleine stempels van een weegschaal, meetlint en een klokje. En er staat een foto van Merlijn op de achterkant van het geboortekaartje.

geboortekaartje egel familie op maat gemaakt met stempels

Geboortekaartje op maat

 De geboortekaartjes van KICHINICHI worden grotendeels met de hand gemaakt. Al onze kaarten hebben als basis handgesneden stempels. Eerst tekenen we de figuurtjes of vormen die op de kaart komen. Vervolgens worden de tekeningen omgezet in stempels. Ze worden stuk voor stuk door ons met de hand uitgesneden uit rubber en afgestempeld. Vervolgens digitaliseren wij de stempels waardoor we ze iedere kleur en grootte kunnen geven die we willen. Hieronder zie je de tekening en egel stempels voor deze kaart. Wij maken vooral kaartjes met figuurtjes met een schattige uitstraling maar alles is mogelijk ook een wat strakker kaartje met bijvoorbeeld grafische vormen is mogelijk met stempels. 

tekening en stempels voor het geboortekaartje  'egel familie'

Geboortekaartje bestellen?

Wij maken en ontwerpen al onze kaartjes met de grootste zorg en aandacht.
Alle kaartjes zijn gemaakt op basis van handgesneden stempels. Deze stempels maken we aan de hand van onze tekeningen. Doordat we de stempels digitaliseren kunnen we ze iedere gewenste kleur geven maar houden ze toch hun unieke handgemaakte uitstraling. Wij zijn achter de schermen nog druk bezig met het bouwen aan een platform voor onze geboortekaartjes. We hopen in maart de eerste kaartjes van onze collectie online te kunnen hebben. Kan of wil je niet zo lang wachten?

Ben je nieuwsgierig maar de mogelijkheden en wil je alvast een geboortekaartje van KICHINICHI bestellen? Neem dan hier contact met ons voor meer informatie en jullie wensen. 

Een groot deel van de stempels die in onze beeldbank zitten kan je al zien op mijn Instagram account Stamp_a_day maar dat zijn lang niet alle stempels die we hebben. Ook maken we stempels op aanvraag die we vervolgens in het kaartje verwerken en als geboortestempel bij te bestellen zijn. 

 

Pin It on Pinterest