Op deze pagina vind je de geboortekaartjes van KICHINICHI.

KICHINICHI is een samenwerking van Georgie en Maruga. Wij zijn twee zussen met een voorliefde voor ontwerpen en stempels. Dit hebben we samengebracht in het ontwerpen van geboortekaartjes.

Onze kaartjes worden grotendeels met de hand gemaakt. Al onze kaarten hebben als basis handgesneden stempels. Eerst tekenen we de figuurtjes of vormen die op de kaart komen. Vervolgens worden de tekeningen omgezet in stempels. Ze worden stuk voor stuk door ons met de hand uitgesneden uit rubber en afgestempeld. Vervolgens digitaliseren wij de stempels waardoor we ze iedere kleur en grootte kunnen geven die we willen. Wij maken vooral kaartjes met figuurtjes met een schattige uitstraling maar alles is mogelijk ook een wat strakker kaartje met bijvoorbeeld grafische vormen is mogelijk met stempels.

Een groot deel van de stempels die in onze beeldbank zitten kan je al zien op het Instagram account van Maruga Stamp_a_day maar dat zijn lang niet alle stempels die we hebben. Ook maken we stempels op aanvraag die we vervolgens in het kaartje verwerken en als geboortestempel bij te bestellen zijn. Wil je ons volgen op Instagram en alle ontwikkelingen volgen? Volg ons dan op ons account @kichinichi_

Wat betekent KICHINICHI?

Kichinichi betekent zoiets als gelukkige dag. Het is een Japans woord of eigenlijk zijn het twee woorden: Kichi = geluk Nichi = dag. Spreekt uit als Kiechieniechie. We kozen deze naam omdat de geboorte van een kind een hele bijzondere en gelukkige dag in je leven is. Bovendien vonden we het woord leuk klinken en het past perfect bij ons!

Hieronder vind je een deel van onze collectie. Op dit moment zijn wij nog bezig met het uitbreiden van onze collectie en een website maar mocht je al een kaartje willen bestellen dan kan dit door hier contact met ons op te nemen.

Pin It on Pinterest